Nestled in a quiet cul-de-sac in Wakefield

Nestled in a quiet cul-de-sac in Wakefield, renovations were finishing up at this detached property. In order to futureproof their home, the client decided a lift was needed.

 

Our design team helped the client find an ideal space, running from ground floor to the first floor. The wanted a modern lift to match their stunning home design. The option to futureproof with smart lift technology gave them the perfect modern touch.

 

Using a contemporary grey colour for the included shaft and frames, their home lift contrasts beautifully on each floor with the bright white walls and darker accents and features.

 

The client was a little worried about what happens in a power cut, so we ran through the battery backup and emergency procedures for their smart lift, and gave them a second handover to make sure they were happy. The completed lift looks fantastic and links all the floors together. Their house is fully future-proofed and the lift ready to use whenever they need it!

Filed under: Case Studies

Tags: Home Lifts